Ervaringen van cliënten

Therapie Someren Asten Deurne - Therapeut May

Hieronder staan een aantal reviews van cliënten die hun ervaringen met mij en mijn praktijk delen. Als je deze leest, dan krijg je een beter beeld van wat je kunt verwachten. Voor meer reviews zie mijn profiel op therapiepsycholoog.Therapie Someren Asten – May

5 / 5 sterren –
“May is betrokken, inlevend, meedenkend, kan goed de zaken samenvatten, slaat vaak de spijker op de kop! May geeft inzicht in je problemen, biedt oplossingen, stelt je op je gemak! Geeft je het gevoel dat je meetelt! Kortom, zeer fijne onmisbare Therapeute!!”
Therapie Someren Asten – May

4 / 5 sterren –
“Wat bij mij opkomt naar aanleiding van de afspraken is met May is:
* Openheid,
* Dat je goed naar jezelf moet kijken en bij jezelf moet blijven,
* Warmte, je mag jezelf zijn,
* Goede kijk op het probleem en dat uiteindelijk op een goede manier ermee confronteren, zodat je er zelf mee aan de slag gaat.”
Therapie Someren Asten – May

5 / 5 sterren –
“Hierbij onze ervaringen met therapie bij May Puts.
Wijze woorden en mooie ervaringen in een huiselijke en vriendelijke ambiance. Enorm betrokken met hetgeen je haar verteld. Ook wel erg confererend op momenten.

De therapie hebben wij als heel inzichtgevend ervaren. Op een hele warme manier heeft May ons een spiegel voorgehouden, wij voelen ons ongelooflijk gesteund. Bedankt voor de rust die je uitstraalde, wij vinden jou een kanjer!”
Wil jij ook verandering?

Neem contact op
Meer over:

Therapie Someren-Asten - Home

Therapie Someren-Asten

Ik ben May, relatie- en gezinstherapeut.

In mijn praktijk Therapie Someren-Asten ontvang ik mensen met allerlei klachten voor individuele therapie, relatietherapie en gezinstherapie.

Therapie Someren-Asten >>

Relatietherapie

Relatietherapie

Samen met jou en jouw partner onderzoeken we de interactie patronen, hechtingsstijlen en waar de mogelijkheden liggen om elkaar weer te gaan begrijpen en te voelen dat (ver)binding weer mogelijk is.

Relatietherapie >>